PROMO

„Blue Bunny“ slavi prvi rodjendan

Dnevni boravak za decu “Blue Bunny” obeležava svoju prvu godinu postojanja. Ovom prilikom za Boom93 Milica Dmitrović, direktorka dnevnog boravka “Blue Bunny”, pružila je čitaocima portala informacije o dnevnom boravku i pozvala sve sugradjane na proslavu 1. rodjendana.

Kada je dnevni boravak “Blue Bunny” počeo sa radom?

Krenuli smo sa radom 1. oktobra 2017. godine i od tada je kroz naš boravak prošlo desetine zadovoljnih mališana.

Kroz višegodišnje iskustvo rada sa decom, uvidele smo problem nedostatka kapaciteta za svudecu u Požarevcu. Iz ovog razloga smo odlučile da u oktobru prošle godine otvorimo prvi privatni boravak za decu u Požarevcu – Blue Bunny.

Zajedno sa otvaranjem“Blue Bunny”-a, rodila se i naša misija da svakom detetu u našem gradu pružimo adekvatan boravak i bezbrižno odrastanje. Naravno, tu misiju sledimo i danas.

Da li u vrtiću rade obučeni vaspitači?

Trenutno u “Blue Bunny”-u radimo nas tri – Nevena Rakic, Anita Krstic i ja (Milica Dmitrović).

Sve 3 smo diplomirani stručni vaspitači. Ja lično imam više od 8 godina iskustva, Nevena 2 godine u radu sa različitim uzrastima dece – i privatni i državni vrtići, dečijei graonice, kao i organizacija dečijih aktivnosti za razne manifestacije.

Mislim da mi je to prethodno iskustvo upravo i omogućilo da naučim da razumem decu, uvidim šta je to njima najvažnije i da to sprovedem kroz otvaranje“Blue Bunny”-a, mesta gde naši mališani svakodnevno uživaju.

Gde se nalazi dnevni boravak?

Nalazimo se u LoleRibara 42. Ograda nam je šarena, kuća crvena, a tu je i plavi zeka na našem logou, tako da smo lako uočljivi sa ulice.

Koje sve aktivnosti postoje u boravku?

Zaista nastojimo da našim mališanima omogućimo bogat sadržaj, kako bi smo im pružili što kreativniji i edukativniji boravak u našem vrtiću.

S tim u vezi, u Blue Bunny-u imamo organizovane časove engleskog, muzičkog, likovnog, kao i rad sa logopedom na nedeljnom nivou.

Takođe, imali smo prilike tokom ovog leta da vodimo našu decu i na 2 izleta.

Prvi je bio odlazak u Zoološkivrt u Beogradu, dok smo prošlog meseca bili u Dino parku u Svilajncu.

Da li boravak dobija subvencije od grada?

Za razliku od ostalih gradova, kao što je recimo slučaj u Beogradu, Požarevac i dalje nema predviđena sredstva za subvencionisanje privatnih vrtića.

Međutim, intenzivno radimo na rešavanju ovog problema i verujemo da će se već od sledeće godine situacija popraviti, odnosno da ćemo i mi kao privatni vrtić moći da računamo na subvenciju.

“Blue Bunny” obeležava svoj 1.rođendan?

Da, i ovom prilikom želimo da pozovemo sve roditelje sa decom na naš prvi rođendan u petak, 5.oktobra, sa početkom u 17h.

Očekuju vas brojna iznenađenja!

Više informcaija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend