PROMO

Bonatti – nova radnja u Požarevcu!

Bonatti je danas svečano otvorio vrata nove radnje u Požarevcu! Tim povodom, u ponedeljak i utorak vas očekuje popust od -20% na sve artikle!

U Bonatti radnji ćete pronaći sve ono što je savremenim damama i muškarcima neophodno – udoban i moderan veš, spavaći i plažni program. Upravo je predstavljena Jesen/Zima kolekcija koja je postala favorit svima koji cene udobnost i kvalitet i to po izuzetno pristupačnim cenama.

Ukoliko do sada niste, pravi je trenutak da posetite Bonatti radnju, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, kao i fenomenalne poklone za drage osobe.

Bonatti radnja se nalazi na adresi Tabačka Čaršija 5.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar