PROMO

Boom93 traži novinare i voditelje

Ukoliko ste edukovani ili ne, sa ili bez novinarskog/voditeljskog iskustva, ako imate talenat ili želju da napredujete, ako ste prodorni, pričljivi, buntovnik sa ili bez razloga, onda ste vi prava osoba za nas!

Radio i web portal Boom93, radi prijema u stalni radni odnos,  traži osobe sa neformalnim obrazovanjem ili obrazovanjem vezanim za novinarstvo; može i sa iskustvom u dnevnom novinarstvu ili iskustvom voditelja programa.

Jedino što je obavezno poznavanje računara i engleskog jezika.   

Takođe, tražimo tri volontera koji će raditi na našem veb-sajtu i proći obuku za novinare i istraživače. Volonteri će ispunjavati dnevne novinarske zadatke i imati intenzivnu obuku u veštinama, tehnikama i znanjima vezanim za novinarstvo, koja će se sastojati od treninga i praktične obukeprema standardima istraživačkog novinarstva.

Boom93 će volonterima izdati sertifikat o radu i završenom treningu. Volonteri će biti primljeni na dvomesečni probni period,  posle čega ćemo oceniti kvalitet dotadašnjeg rada i odlučiti da li ćemo nastaviti saradnju i najboljeg primiti u redakciju Boom93.

Konkurs je otvoren do 7. juna 2015.godine

Kandidati treba da pošalju:

– CV; 

– novinarske ili voditeljske radove (ako ih imaju);

– motivaciono pismo (ne duže od 1000 karaktera)

Prijave slati isključivo elektronskom poštom na:

office@boom93.com

za sve informacije tel. 531155

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend