PROMO

Dečija nedelja u Požarevcu kroz oštro oko Motorole

Foto:Boom93/Sanja Lisac
Tradicionalni maskenbal predškolaca u okviru Dečije nedelje je održan u Gradskom parku. Pogledajte fotografije sa pomenute manifestacije kroz oštro oko Motorole MOTO G30.

Ovogodišnji maskenbal je okupio veliki broj sugrađana koji su došli da uzivaju u programu i vide veštice, princeze, junake, životinje i mnoge druge.

Foto:Boom93/Sanja Lisac

Mališani su se potrudili da svoje kostime prikažu što bolje, a roditeljima i vaspitačima i ove godine nije manjkalo mašte prilikom osmišljavanja istih.

U okviru Dečije nedelje, pored maskenbala, deca su delila sugrađanima Konvenciju o pravima deteta.

Foto:Boom93/Sanja Lisac

Mališani su u petak u svojim vrtićima imali organizovane aktivnosti poput, koncerata, izložbi, kvizova i sportskih aktivnosti.

Foto:Boom93/Radoslav Momirović

Sve o Motoroli pročitajte na: https://www.motorola.com/rs/sr/

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

Oznake
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend