PROMO

Dnevna soba – sveto mesto za opuštanje

Da li se osećate carski na fotelji u ćošku dnevne sobe posle napornog dana?Svakodnevno se sa porodicom okupljamo na udobnim sofama, razmenjujemo priče o dnevnim događajima, igramo se sa decom, čitamo knjige, opuštamo se i punimo baterije.

Naše najlepše slike sećanja iz detinstva obično su povezani za veselu atmosferu ispred tv, gde našim nestašlucima zasmejavamo roditelje i ostale ukućane. Te slike u našoj memoriji nikada ne blede.

Zato svoju dnevnu sobu redovno doterujte i obnavljajte.  Naučimo da živimo i uživamo u lepom ambijentu, stvarajući deci lepu naviku zdrave atmosfere i zdravog odnosa.  Lekari i savetnici za zdrav život govore da je tehnika opuštanja važna za naše zdravlje.  A u stvari naš dom može da bude idealno mesto za relaksaciju.

Običaj kod svih naroda je da se dnevna soba nalazi u najlepšem delu stana. Stoga se uvek vodi računa o pravilnom rasporedu i veličini dnevne sobe.

Nameštaj je prilagodite obliku sobe, ali i njenoj svrsi.

Pitali smo prodavačicu Nadu u  salonu nameštaja “ Eurostan “ u Jugovićevoj ulici br.7  u Požarevcu, šta može da nam ponudi  povoljno i udobno za preuređivanje naše dnevne sobe : “Teško je izdvojiti jednu kombinaciju  iz širokog asortimana proizvoda”  kaže Nada i ističe  “ali za sada je najprodavanija  ugaona garnitura “Dodi kocka” , kombinacija crne eko kože i sivi štof, dimenzije 2.5 m sa 1.6 m, koja na akciji iznosi 30.000 rsd, a uz Raiffaizen kredit dostupna za 999 rsd mesečno, samo na ličnu kartu, bez odlaska u banku, uz fiksnu mesečnu ratu. “

Nada, prodavačica sa višegodišnjim iskustvom, kaže da se ne treba truditi da dnevni boravak izgleda kao na slici nekog magazina ako se nećemo osećati prijatno u njemu. Ipak, ovaj prostor mora da odaje da u njemu neko živi, što mu daje i toplinu.  Ukoliko ne živiite sami, konsultujte i članove  svoje porodice i sagledajte njihove ideje za uređenje , jer je bitno da se u njoj osećaju prijatno svi ukućani.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend