PROMO

Doček Nove godine u Radio Caffe-u

Doček Nove godine je svakako doček za pamćenje. Prilikom izbora ponude za doček vodite računa o renomeu, ambijentu, muzici i organizatoru dočeka kako bi vam najluđa noć prošla u savršenom veselju i gde se osećate najbolje.

Kažu da kako uđete u Novu godinu takva će vam biti cela godina, pa zato započnite Novu godinu na najbolji mogući način, uz veselo društvo, najprijatniji ambijent u gradu, najveće hitove koji vam nude garantovano dobar provod i uz redovne “nenaduvane” cene.

Radio Caffe tokom Novogodišnjih praznika radi kao i svakog vikenda i zato svratite, jer ste nam dobrodošli! A mi ćemo učiniti sve da dugo pamtite ovo veče. Za rezervaciju stolova morate doći lično do kafea i ostaviti svoje podatke…

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend