PROMO

„Frizer Shop S“ za profesionalce i amatere

„Frizer Shop S“ na Trgu Radomira Vujovića 16 u Požarevcu već više od dve godine olakšava „život“ frizerskim i kozmetičkim salonima u gradu i okolini jer im omogućava da svu opremu i materijal za rad pronadju na jednom mestu, po povoljnim cenama i uslovima.

Otvaranju ovakve radnje svojevremeno su se obradovale i Požarevljanke koje za „kućnu„ upotrebu mogu nabaviti profesionalnu šminku, kozmetiku i aparate po veleprodajnim cenama.

U „Frizer shopu S“ prodaju profesionalnu frizersko-kozmetičku opremu i preparate poznatih brendova po veleprodajnim cenama „Alexandar cosmetics“. Izdvajamo farbe za kosu Kio, Macadamia, INSIGHT liniju za negu kose, voskove za depilaciju, Ardell-ove trepavice za nadogradnju, Galaxy i IBD gelove za nokte i profesionalnu šminku NYX.

Oprema poznatih brendova olakšaće opremanje i ubrzati početak rada svakog frizerskog i kozmetičkog salona. Sve što je potrebno nalazi se na jednom mestu – „Frizer Shop S“ na Trgu Radomira Vujovića 16 u Požarevcu.

(Promotivni tekst)

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend