PROMO

GARDENIJA – za kupce sa prefinjenim ukusom

Na radost svih onih kojima je u proteklih nekoliko godina nedostajalo mesto gde bi kupili poklon za sebe i druge, za specijalne prilike i posebne ljude, galerija Gardenija ponovo radi, na starom mestu, u Vardarskoj 13 u Požarevcu.

Jedinstven novogodišnji program učiniće svaki prostor drugačijim od onoga što postiže ponuda koju imamo na svakom koraku. Zablistaće jelka sjajem leptirovih krila, božićnih kugli i snežnih pahulja, ali će i jutarnja kafa imati lepši miris i ukus servirana u šoljicama sa prazničnim motivima, a u smiraj dana uživaćete u senkama lampi I sveća koje daju posebnu toplinu.

 

 

Vreme je praznika i darivanja. U GARDENIJI Vas čekaju pokloni za sve prilike, od najfinijih materijala, u bojama koje se samo izmaštati mogu i spoju modernih i tradicionalnih linija.

 

 

Darivajući druge ne zaboravite na sebe. Poklonite nešto i svom domu, detalj koji će obeležiti početak 2018. godine, podsećati na sve ono što u nju unosimo i sve lepo što će ona doneti.

 

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend