PROMO

Gde se jede najbolji giros u gradu?

Giros je tradicionalno grčko jelo od mesa koje se po pravilu peče na vertikalnom ražnju. Najčešće se služi kao sendvič sa dodatkom paradajza, crnog luka i tzatziki sosa, umotan u pita hleb. Pečeno meso seče se na sočne i hrskave listiće koji se stavljaju u podmazan, blago pečen i topao pita hleb ili, što je i kod nas ponegde slučaj, u tortilju.
PROMO

Giros je jelo koje otelotvoruje mirise Mediterana, zavodljiva gastronomska poslastica koja se savršeno slaže uz čašicu uzoa i zvuke sirtakija. Iako je ovo tradicionalno grčko jela jedno od omiljenih na letovanju na grčkom primorju, naš grad može da se pohvali mestom na kojem se prodaje sjajan giros i koji svojim recepturama posetioce podsećaju na Grcku.

Mesto koje hvali većina Požarevljana, a koje postoji već 7 godina jeste objekat brze hrane Orient express u ulici Gradsko sokače kod hotela Dunav.

Zbog sve većeg broja zadovoljnih mušterija, Orient expres je otvorio još jedno prodajno mesto koje se nalazi u najstarijoj bašti u gradu, u bašti Čikoša.  Bašta je smeštena na izuzetno prijatnoj lokaciji, sa puno hlada, gde je usluga  brza, a osoblje prijatno i uslužno. Porcije su obimne, a cene vrlo povoljne. Na ovom prodajnom mestu brze hrane, Orient express 2 , dobićete već prepoznatljiv ukus girosa, zahvaljujući mešavini specijalnih začina i visokokvalitetnog mesa. Upravo mešavina začina koju kao svoju tajnu velikih majstora čuvaju u Orientu daje neopsiv ukus Grčkom i Amsterdam girosu po kojima je ovo mesto u gradu prepoznatljivo. Pored girosa Orient express u svojoj u ponudi ima i jela sa roštilja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend