PROMO

GSM i PC SHOP od danas ide korak dalje

Najveća GSM & PC SHOP prodavnica do sada prostire se na preko 500 kvadrata. Bilo da vas zanimaju bela tehnika, kućni aparati, televizori, posuđe, galanterija, od danas sve to možete pronaći u najvećoj prodavnici u gradu.

Grad Požarevac konačno dobija prodavnicu bele tehnike kakvu zaslužuje. Kompletan asortiman bele tehnike i televizora svih svetskih brendova na jednom mestu, a plaćanje kakvo vi odaberete i u dogovoru sa savetodavnim i uslužnim osobljem GSM & PC SHOP.  Obezbeđeni su besplatna i brza isporuka do vašeg doma i ono sto je najjači adut od samog početka – stručno i ljubazno osoblje koje će vam  pomoći u izboru i dati pravi savet.

U prodavnici bele tehnike poručuju, da poštovane kupce očekuju već od 2o. marta, na uglu Sindjelićeve i Nemanjine, tačnije  preko puta “Više škole” i da će im biti drago da ih posetite.

Prodavnica je nova, ali oostaje dosdašnje  zasluženo i opravdamo poverenje, a i slogan ostaje isti “GSM & PC SHOP i prodavnica i prijatelj”, jer prijateljima se veruje!

 

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend