PROMO

Jeftina putovanja su uvek aktuelna!

Isplanirajte svoje praznično putovanje ili posetu dragim ljudima u zemlji ili inostranstvu sa najjeftinijim online kartama.

Arriva Litas (www.arriva.rs) i Teroplan (www.teroplan.rs) su Požarevljanima obezbedili sjajne popuste atraktivnim relacijama!

Požarevac-Žabari-Svilajnac-Batočina-Kragujevac karta već od 99 rsd!

Požarevac-Žabari-Svilajnac-Jagodina-Ćuprija-Paraćin-Aleksinac-Niš od 99 rsd!

Novi Sad-Požarevacod 99 rsd!

Do Beograda17 svakodnevnih polazaka po ceni već od 299 rsd!

Iz smera Beograd imate mogućnost da kao polaznu stanicu izaberete Autobusku stanicu ili Autokomandu.

Ukoliko Vas put vodi ka međunarodnim destinacijama u aktuelne su dve linije sa sjajnim popustima:

Požarevac↔Beč po ceni već od 9 eura! Linija iz Požarevca saobraća svakog dana u 19:30 dok je četvrtkom i nedeljom dostupan polazak i u 14:00 časova. Iz Beča polasci se odvijaju svakog dana u 21:00 časova a ponedeljkom i petkom dostupni terminu i u 17:00 časova.

Požarevac-Maribor-Grac-Linc po ceni od 20 eura! Linija saobraća iz Srbije sredom i nedeljom, a povratak je rezervisan za petak i utorak.

Ukoliko niste iz Požarevca ili Beograda prevoznik je svim putnicima za dan polaska ili povratka sa navedenih međunarodnih linija obezbedio besplatan prevoz svim svojim linijama od/do Požarevca ili Beograda uzpokazanu kartu za međunarodnu liniju.

Sve informaicje o polascima, cenama, kao i kupovina karata, veoma jednostavno vrši se putem sajtova www.arriva.rs i www.teroplan.rs.Karte je moguće uplatiti elektronskim putem pomoću platnih kartica DINA, VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS ili Ipay e-novca, kao i uplatncom u pošti/banci/menjačnicama. Kako bi putnicima obezbedili brzu i kvalitetnu uslugu karta se dostavlja na Vaš mejl i dovoljno se pokaže na adekvatnom uređaju (telefon, tablet, itd…), naravno ukoliko želite možete je i odštampati.

Za dodatne informacije možete se obratiti korisničkom servisu firme Teroplan putem telefona 066 430 833, Vibera, mejla karte@teroplan.rs ili Fb profila.

Iz kompanija Arriva LITAS i Teroplan najavljuju proširenje saradnje u novoj godini što znači da očekuju nove konekcije sa atraktivnim cenama! Nama se ove vesti dopadaju a nadamo se da i Vama.

Srećni novogodišnji i božićni praznici i uživajte u udobnom i sigurnom putovanju!

 

 

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend