PROMO

Jesen u mom Gornjaku

U oktobru najavljuju da će srednja maksimalna temperatura biti skoro 20 stepeni. Miholjsko leto koje nam obećavaju meteorolozi, protegnuće se do duboko u jesen.

Debele jakne, kape, šalovi I rukavice još neko vreme, sačekaće u ormanu. Slično najavljuju I za novembar. Dakle, idealan period za boravak u prirodi, „upijanje sunca“ na terasi restorana „Gornjak“, uživanje u mirisima I ukusima nadaleko poznate homoljske kuhinje, odmor za dušu I telo u moderno opremljenim sobama sa jedinstvenim pogledom na manastir I Mlavu, uz opojni huk reke I pesmu gornjačkih ptica.

Proverite o čemu ovako govorimo…

Čekamo vas u Gornjačkoj klisuri, tu smo, na samo sat vremena vožnje od grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend