PROMO

JYSK pomaže opremanje pomoćne bolnice

Danski maloprodajni lanac JYSK, kao društveno odgovorna kompanija koja brine o potrebama zajednice i kontinuirano pomaže kroz brojne projekte tokom cele godine, i ovoga puta je odlučio da pokaže veliko srce i pomogne zdravstvenom sistemu Srbije. 

Sa ciljem da pomogne bolnicama kao i dodatnoj zaštiti osoblja i pacijenata u borbi sa epidemijom koronavirusa, JYSK je obezbedio neophodne proizvode za spavanje kako bi se lakše opremili bolnički i priručni epidemiološki prostori u Novom Sadu.

Svojom donacijom JYSK je obezbedio pomoćne krevete u vrednosti većoj od 350 000 dinara.

„Na dnevnoj bazi pratimo razvoj situacije sa koronavirusom. Izuzetno smo zahvalni celokupnom medicinskom osoblju koje neumorno radi na pružanju pomoći i nege onima kojima je potrebna kao i svim kriznim službama širom Srbije na brizi za društvo u celini. Nadamo se da smo kroz ovu pomoć barem malo olakšali vašu danonoćnu borbu“, poručili su iz JYSKa.

Više informacija o JYSKu možete pronaći na Facebook stranici, kao i na službenom web sajtu JYSK.rs

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend