PROMO

Izaberite Link Up!

Naši đaci govore engleski, putuju po svetu, polažu međunarodne ispite i studiraju u inostranstvu. Odlučite se za Link Up i pridružite im se!

U Požarevcu postoji i radi nekoliko škola za učenje stranih jezika i građani postavljaju sebi pitanje – koju odabrati? Često se u školama i novootvorenim edukativnim centrima, osim učenja stranih jezika, građanima nude i razni knjigovodstveni kursevi i obuke za frizere i kozmetičare. Zato je važno da razmislite dobro, ističu predavači sa dugogodišnjim iskustvom iz Centra za učenje stranih jezika i naglašavaju da takve stvari ne mogu da idu skupa u obrazovnoj delatnosti.

Sunčana Tadić

“Ukoliko roditelj želi da svoje dete upiše na učenje nekog stranog jezika, potrebno je da se prethodno informiše o načinu rada u određenoj školi”, savet je profesorke engleskog jezika i vlasnice Centra za učenje stranih jezika ‘’Link Up’’ Sunčane Tadić. Ona smatra da škole pre svega moraju da poseduju adekvatan profesorski kadar sa iskustvom i određenom metodikom nastave.

Centar za učenje stranih jezika “Link Up” je specijalizovan za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite).

Centar za učenje stranih jezika vam pruža mogućnost da naučite, proširite, obnovite znanje engleskog jezika ili ga prilagodite svojim potrebama. Na osnovu principa savremene metodike, uz rad u malim grupama ravnopravno se razvijaju četiri osnovne veštine u učenju stranog jezika – čitanje, slušanje, pisanje i veština govora.

Centrom za učenje stranih jezika “Link Up” rukovodi Sunčana Tadić, dugogodišnji profesor Požarevačke gimnazije i član stručnog udruženja profesora engleskog jezika ELTA. Veliko iskustvo i brojna usavršavanja metodike nastave engleskog jezika na stručnim seminarima, pomogla su da se odaberu, dobro osmišljeni i interesantni udžbenici i audio-video programi izdavačke kuće Pearson.

“Link Up je započeo upis u novu školsku godinu”, kaže Sunčana Tadić i ističe da pored kurseva engleskog jezika za decu i odrasle i sve nivoe znanja, organizuju i pripremu za međunarodne, prijemne ispite i takmičenja. “Nadamo se da ste lepo iskoristili letnji raspust i da ste se odmorili. Dobrodošli u Link Up, najbolju školu stranih jezika u Požarevcu i okolini. Dugogodišnje iskustvo i uspesi naših đaka govore najbolje o nama.”

Za sve informacije i prijavljivanje pozovite 012 521 452 ili 064 417 37 37.

Predavači iz Centra za učenje stranih jezika “Link Up”
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend