PROMO

Manor underwear bokserice za neometani rad od kuće

Manor underwear bokserice
Ako ste se odlučili ili su Vas okolnosti primorale na rad od kuće razmotrite da to bude na način koji će Vam olakšati svakodnevne aktivnosti ali i sam rad na daljinu.

Svakako jedan od načina je odabir udobnog donjeg veša odnsono Manor underwear bokserice u kojima ćete zaboraviti neudbnost i  nelagodnost ispod struka prilikom dužeg sedenja za računarom, što će Vam dati maksimalnu koncentraciju na radne obaveze.

Manor underwear muški donji vešManor underwear kolekcija donjeg veša “Work from home” napravljena je većinski od najfinijeg pamuka što je čini izuzetno prijatnom za nošenje naročito prilikom rada od kuće.

Na taj način obezbedićete sebi poboljšanje zdravih navika ispod pojasa, jer za razliku od poliestera, poliamida i drugih veštačkih materijala, pamuk na dodir daje prijatniji osećaj, doprinosi da koža “diše” prilikom dnevnih i noćnih fizičkih aktivnosti, ima veću moć upijanja (neprocenjivo za muškarce koji se prekomerno znoje), a pritom neuporedivo manje zagađuje okolinu s obzirom na to da se razgrađuje u znatno kraćem vremenskom roku.

Modeli su dizajnirani da prate anatomiju tela i nežno prianjaju uz kožu. Klasičan kroj i dodatak elastina obezbeđuje veću rastegljivot i komfor prilikom nošenja. Lastiš proizveden u Srbiji sa logotipom Manor-a daje veću rastegljivot i udobnost u predelu pojasa.

Zato su upravo Manor underwear crno zelene bokserice i slip idealni za neometani i prijatni rad od kuće.

Manor underwear bokserice – Karakteristike

Materijal – Visokokvalitetni, mekani i prirodni crni, zeleni i narandžasti pamučni materijal sa elastinom garantuju udobnost i kvalitet proizvoda.

Lastiš – Mekani žakardni crni lastiš sa belim logotipom Manor širine 35mm, proizveden u Srbiji.

Kroj – Modeli sadrže dvoslojni središnji intimni deo i centralne šavove za bolju potporu prilikom celodnevnog nošenja.

Dodaci – Easy Label Remove tehnologija koja omogućava lako odrstanjivanje etikete sa proizvoda što doprinosi većoj udobnosti, bez grebanja prilikom nošenja.

Saznajte kako olakšati rad od kuće u Manor underwear blogu

Manor underwear bokserice Rad od kuće

Mi znamo koliko je Vaše vreme dragoceno!

Zašto bi trošili vreme na čekanje u redu, gužve u radnjama i neljubazne prodavce, ako svoj par donjeg veša možete poručiti iz topline doma, na poslu dok ispijate prvu jutarnju kafu, u prevozu dok slušate omiljenu pesmu ili bilo gde… Manor underwear je dostupan na čitavoj planeti zahvaljujući brzoj i pouzdanoj isporuci najvećih kuriskih službi Post express i DHL.

Za sve nedoumice, pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju putem društvenih mreža ili telefona na broj  060MANOR00 odnosno 0606266700

Manor underwear crna muška dukserica

Vraćamo vrednost odeći

Umesto da jurimo za novim kolekcijama svake sezone, nastojimo da kreirane modele dovedemo do savršenstva i da ih ponudimo kao proizvod koji će zahvaljujući kvalitetu, udobnosti, dugovečnosti i optimalnoj ceni pružiti maksimalno zadovoljstvo izbranim sa svih aspekata.

Budi podrška

Kako Manor underwear modeli daju maksimalnu podršku muškarcima ispod struka, tako i mi kao lokalno preduzeće postupamo društveno odgovorno, dosledno poštujući obaveze prema državi i našim radnicima i dajemo podršku celokupnom razvoju društva.

Kupovinom domaćih proizvoda celokupna zajednica ima dobrobit, jer samo na taj način možemo obezbediti nove parkove, nova igrališta, vrtiće, škole…

Uštedite vreme, naručite online i uživajte već sutra u vrhunskom kvalitetu i slobodi pokreta koje zaslužujete!

Zapratite Manor underwear na drštvenim mrežama Instagram i Facebook i pronađite nove opcije eleganicije i udobnosti.

Manor underwear Poklon uz kupovinu

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend