PROMO

Na klik do željene destinacije

Kompanija Arriva Litas kao deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja i zapošljava 60.000 ljudi, podstiče održivu mobilnost i uvodi značajne novine u modernizaciji poslovanja.

Nakon postavljanja prvih autobusa sa nosačima za bicikl i otvaranje nove info – linije, novost koja nam sada dolazi od renomiranog prevoznika je pretraživač redova vožnje sa mogućnošću kupovine online karata. Ova usluga je realizovana u saradnji sa firmom Teroplan D.O.O. i dostupna je na sajtu www.arriva.rs.

Pretraživač redova vožnje sadrži ažurne informacije o svim polascima, cenama karata i popustima koji se primenjuju za konkretnu liniju. Na ovaj način putnicima je omogućeno da 24h dnevno, veoma lako, dođu do željene i tačne informacije o svom polasku.

Nakon što se opredele za konkretno putovanje, putnici mogu svoje mesto da osiguraju kupovinom karte online putem. Online karte ne pritiskaju dodatno vaš budžet , a osim uštede vremena, višestruko olakšavaju samo putovanje. Benefiti online karata su u tome i što je moguće tačno izabrati polaznu i krajnju stanicu odnosno stajalište (npr. Beograd BAS – Požarevac A.S. ili Beograd – Autokomanda – Požarevac A.S.).  U slučaju promene planova, karta se može online putem, 2h pre polaska, otkazati, promeniti za drugi datum ili pak ustupiti drugom putniku (promeniti ime putnika).

Online karta se može platiti putem uplatnice, e-bankinga, Ipay –  elektronskog novca ili direktnim plaćanjem putem kreditne ili debitne kartice. Svi korisnici Intesinih kreditnih kartica, mogu iznos karte/karata, ukoliko koštaju više od 3000 dinara, platiti na tri mesečne rate. Po registraciji uplate, karta se dostavlja putniku na mejl i može se odštampati ili pokazati na adekvatnom mobilnom uređaju (telefonu, tabletu…).

Prevoznik dobija tri obaveštenja o prodatim kartama (neposredno nakon prodaje karte, 24h pre polaska i 1h pre polaska), a validnost same karte moguće je proveriti i pomoću posebne mobilne aplikacije koja sadrži listu putnika za konkretni polazak, kao i čitač QR kodova sa karte. Na ovaj način putnik je siguran da će imati svoje mesto u autobusu.

U kompaniji Arriva ističu da je motiv za unapređenje ovog važnog segmenta poslovanja upravo taj da se korisnicima kupovina karata što više olakša – personalizovana prodaja gde korisnici sami biraju svoju destinaciju, vreme polaska, mogućnost kupovine iz bilo kog mesta u Srbiji, smanjeno vreme čekanja u redovima, servis koji je dostupan 24/7 i kupovina karata od kuće sa bilo kog uređaja, bilo da je kompjuter, telefon ili tablet.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend