PROMO

Ne propustite prve „DINO IGRE BEZ GRANICA 2017“

U atraktivnom Dino parku Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu, u subotu, 19. avgusta 2017. održaće se prve "DINO IGRE BEZ GRANICA 2017".

Takmičarski timovi dolaze iz 5 gradova: Svilajnac, Despotovac, Rača, Kragujevac i Jagodina. Svaki tim broji 12 učesnika/ca, uzrasta od 7 do 12 godina.

Timovi će imati priliku da odmere svoje snage i pokažu sposobnosti u okviru 6 zabavnih, kreativnih, zanimljivih takmičarskih igara. Igre, koje je osmislio stručni tim sportista održaće se na sportskim terenima – mini pič terenu i tartan stazi (3 takmičarske igre) i u Dino parku Prirodnjačkog centra (3 igre).

Žiri sastavljen od sportskih sudija pratiće i ocenjivati tok takmičenja.

Voditelj programa biće poznati radio voditelj Igor Brakus.

Pobednički tim očekuje pehar, dok će ostali timovi dobiti adekvatne medalje i zahvalnice…Decu iz pobedničkog tima očekuje i jedna posebna nagrada…

Očekuje se da će i Ministartvo omladine i sporta podržati projekat „DINO IGRE BEZ GRANICA 2017“, s obzirom na to da je neformalna omladinska grupa „Svidi družina“  sa ovim projektom aplicirala na aktuelni Konkurs Ministarstva za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Pozivamo sve koji imaju u sebi istraživački i takmičarski duh da dođu i bodre naše takmičare.Najbolje navijače očekuju iznenađenja.

U pauzama takmičenja biće organizovana revijalna igra – Limbo dens, u kojoj mogu da učestvuju i navijači.

Dobro raspoloženje u pauzama između igara – uz DJ-eve i animatore.

Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje ulaznice na vreme putem E-mail adrese:  info@prirodnjackicentar.rs, naše FB stranice ili telefonom: 035/8814001, 035/8814000.

Za posetioce, navijače – ulaznice po specijalnoj ceni od 350 dinara.

Cena ulaznice za VIP terasu – 500 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend