PROMO

“Niš-ekspres” uveo kupovinu karata preko interneta

Zasada samo oni koji putuju iz Niša mogu da kupe povratnu ili kartu u jednom smeru na sajtu “Niš-ekspresa”, a one su deset procenata jeftinije ukoliko se kupe preko interneta.

Karte se šalju putnicima na mejl, a pre ulaska u autobus može da se pokaže odštampana ili karta u elektronskom obliku.

Karta se plaća takođe preko interneta, a kupovina je moguća platnim karticama, Visa, Maestro, Master card i American ekspres.

Kupovina je moguća preko zvaničnog sajta „Niš-ekspresa“, a dostupno je detaljno upustvo za one kojima je proces kupovine nejasan.

U „Niš-ekspresu“ kažu da su uveli onlajn kupovinu da bi putnici lakše, brže i efikasnije mogli da nabave kartu, da ne odlaze na šalter i čekaju u redu. Kako najavljuju, planiraju da u narednom periodu omoguće kupovinu i iz drugih mesta u Srbiji.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend