PROMO

Osvojite putovanje i karte za Evropsko košarkaško prvenstvo

Da morate da birate između letovanja i praćenja košarkaša na Evropskom prvenstvu, šta biste odabrali?

Mnogi ljubitelji košarke već su na mukama da li da podignu kredit za letovanje ili za odlazak na FIBA Eurobasket. Šanse da se ove godine uzme medalja veće su nego ikada, čak iako nisu još svi igrači potvrdili svoje prisustvo. Sa druge strane, mislite li da će vaša supruga imati razumevanja za takve potrebe? Teško da neverovatni pasovi našeg plejmejkera njoj mogu nadoknaditi sunčanje na plaži uz omiljenu knjigu. 

Piraeus ima rešenje! Jednim kreditom koji podignete u Piraeus banci od 15. maja do 12. juna ove godine možete da podmirite svoje finansijske potrebe, odvedete porodicu na more, a onda sa društvom otputujete da bodrite naše šampione direktno sa tribina. Put na Evropsko košarkaško prvenstvo možete i da osvojite jer sa realizovanim kreditom u Piraeus banci učestvujete u nagradnoj igri i dobijate šansu za nezaboravan događaj!

“Dva najsrećnija klijenta Piraeus banka nagrađuje sa po dve karte za Evropsko košarkaško prvenstvo, 8 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj deluxe sobi u hotelu sa 4 zvezdice  i kartama  za 5 utakmica koje igra reprezentacija Srbije u periodu od 31.8. do 8. 9. 2017. godine. Pored dve glavne, Banka je obezbedila i utešne nagrade u vidu 20 FIBA  Eurobasket košarkaških lopti”, objašnjava direktor požarevačke filijale Piraeus banke Dejan Milojević.

Piraeus nagradna igra stratovala je 15. maja i traje do 12. juna 2017. godine. Da biste ušli u bubanj za nagrade potrebno je najpre da otvorite Fresh tekući račun ili tekući račun za prijem zarade u Piraeus banci.

Zatim, da izaberete kredit koji najviše odgovara vašim potrebama. Piraeus banka je ovog proleća ponudila još bolje kredite i uslove za zaposlene, ali i za penzionere.

“Kao košarkaška banka i veliki sponzor muške košarkaške reprezentacije i krediti koje Banka nudi su šampionski”, kaže Milojević.

Zicer dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom odlikuju se niskom kamatnom stopom, i fiksnom ratom tokom celog perioda otplate.

Tajmaut dinarski keš i kredi za refinansiranje sada imaju znatno viši iznos isplate – do čak 2.400.000 rsd, i još duži rok otplate, do 120 meseci, što ih čini izuzetno popularnim izborom.

A, za naše najstarije sugrađane Piraeus ima odličnu ponudu Relaks Senior dinarski kredita sa uključenom polisom osiguranja bez dodatnih troškova, kao i nove Dinarske keš kredite za penzionere sa fiksnom kamatnom stopom sa uvek istom ratom i bez svih troškova osim troškova tekućeg računa.

Treći korak je da što pre posetite neku od filijala Piraeus banke, kako bi vam zahtev za odobrenje kredita bio odobren u periodu trajanja nagradne igre – od 15.05.2017. do 12.06.2017. godine. Ne zaboravite da je uslov konkursa minimalan iznos kredita od 400.000 dinara.

UKLJUČITE SE I OSVOJITE NAGRADU!

Banka vas vodi na Eurobasket, a novac čuvajte za šoping.

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend