PROMO

PO↔BG od 299rsd! 17 najjeftinijih svakodnevnih polazaka na relaciji PO↔BG

Vreme darivanja je očigledno već počelo! Arriva Litas (www.arriva.rs) i Teroplan (www.teroplan.rs) su Požarevljanima obezbedili popuste na svih 17 svakodnevnih polazaka na relaciji PO↔BG! Online kartu možete kupiti po ceni već od 299 rsd!

Iz smera Beograd, kao polaznu stanicu možete izabrati Autobusku stanicu ili Autokomandu.

Za putoholičare, koji žele da posete neki od evropskih gradova u ponudi su dve linije sa velikom popustom:

Požarevac↔Beč po ceni već od 9 eura! Linija saobraća svakog dana.

Požarevac-Maribor-Grac-Linc po ceni od 20 eura! Linija saobraća iz Srbije sredom i nedeljom, a povratak je rezervisan za petak i utorak.

Da li može jeftinije!? Može –na dan polaska ili povratka sa navedenih međunarodnih linija možete iskorisiti besplatan prevoz svim Arrivinim linijama od/do Požarevca ili Beograda (potrebno je samo da se pokaže na uvid karta za međunarodnu liniju).

Sve informaicje o polascima, cenama, kao i naručivanje karata vrši se putem sajtova www.arriva.rs i www.teroplan.rs.

Karte je moguće uplatiti elektronskim putem pomoću platnih kartica ili Ipay e-novca, kao i uplatncom u pošti/banci/menjačnicama. Karta se dostavlja na Vaš mejl i možete je odštampati ili pokazati na adekvatnom uređaju (telefon, tablet, itd…).

Za dodatne informacije možete se obratiti firmi Teroplan putem telefona 066 430 833, vibera, mejla karte@teroplan.rs ili Fb profila.

Srećan put!

 

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend