PROMO

Prezetnacija franšize brenda Novello u Požarevcu

Sa preko 1300 salona u 16 zemalja Evrope, Amerike i Azije i preko milion zadovoljnih korisnika, španski brend No+Vello© je svetski lider estetskih franšiza Spa & Beaty, specijalizovan za tretman dugotrajnog uklanjanja dlačica sa tela i lica i fotopodmlađivanje IPL tehnologijom. (IPL je skraćenica engleske reči “Intensive Pulse Light”, uklanjanja dlačica sa tela izlaganjem pulsirajućem svetlu u tačno podešenim intervalima.)

Brend je napravio revoluciju na tržištu svojom jedinstvenom unisex tarifom od 30 € po zoni/sesiji i  činjenicom da sam proizvodi mašine i protokole, stvarajući najefektivnije, a bezbolne kombinacije i na taj način do tada skupu epilaciju učinio svima dostupnom.

Konačno rešenje: Fusion sistem

Od Nove godine No+Vello©  uvodi Fusion sistem, koji predstavlja kombinaciju epilacijskih tehnologija. Radi se o inovativnom sistemu koji u tretmanima depilacije kombinuje diodni laser i IPL tehnologiju.  Na taj način No+Vello© može da odgovori na sve potrebe svojih klijenata i tretira sve tipove kože i dlake. Važno je napomenuti da Fusion sistem skraćuje vreme trajanja tretmana.

No+Vello© danas nudi brojne usluge putem IPL i laser metoda.

Telo: IPL fotodepilacija

Lice: IPL fotojuvenacija, čišćenje lica

Kako to salon – sam sebe otplaćuje.

Veoma jednostavno:

dobit od rada salona – veoma brzo dostiže i prelazi sumu utrošenu na plaćanje franšize, uređenje i pokretanje rada salona.

Franšizom se dobija:

–          kompletno uređen salon sa mašinama (No+Vello© mašina za epilaciju i fotopodmlađivanje, ProSkin mašina za ultrazvuk, anticelulitni program)

–          nameštaj za kabinu i čekaonicu (hidraulični ležaj, lupa za tretmane, 2 stolice za tretmane, prijemni sto, stolica za menadžera, stolica operatera)

–          početna i kontinuirana obuka osoblja na temu  No+Vello© protokola rada, kontinuirani saveti za poslovanje i komunikaciju sa klijentima

–          svetleća reklama i paket početnog reklamnog materijala kao i konstantna nacionalna marketinška podrška

–          4 uniforme, kao i inicijalni komplet krema i gelova  No+Vello©

Pozavimo građane Požarevaca da dođu u četvrtak, 26. septembra u 17h na prezentaciju  franšize brenda Novello u hotel Dunav, Lenjinova 3 u Požarevcu. Predstavićemo sve detalje i model kako se za ± 10 meseci vraća uloženo.

Za one koji nemaju ukupno potrebna sredstva, pripremili smo Win Win varijantu: mogućnost da zainteresovani preduzetnik dobije franšizu na kredit ili lizing.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend