PROMO

Prvi bicikl, poklon koji se pamti. Brzo i lako na 24 mesečne rate za penzionere i njihove unuke

Preduzeće MAXIMEDIA iz Beograda je u pravom trenutnku izašlo sa ponudom bicikla na rate, " bez učešca ".
Pixabay/Ilustracija

U radnji u Požarevcu možete ih pronaći u svim dimenzijama, sa pomoćnim točkićima za najmladje, za odlične djake, sportiste i avanturiste. Kupovinu na rate možete odraditi u radnji za pet minuta. Potrebno je lično prisustvo penzionera, poslednji penzioni ček i lična karta.

Bickil kupljen na ovaj način može se preuzeti odmah, a plaćanje je na 24 mesečne rate od penzionog čeka, dok je mesečna rata dinarska.

Osim bicikala u radnji u Požarevcu se na isti način može kupiti laptop računar, tablet, smart telefon, Sony Play station, muzička linija, televizor i još puno drugih artikala i uređaja.

Radnja u Požarevcu se nalazi u ulici Đure Đakovića uz sklopu prodajnog objekta Tempo Expres. Za više informacija i rezervacije najbolje pozvati 012 /222 – 344 ili pogledati kompletnu ponudu na   http://www.akcija.shop/bicikla

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend