PROMO

Putuj lakše i jeftinije – Online autobuske karte od samo 99 dinara!

Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, pre dva meseca predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata.

Ova novina putnicima donosi mogućnost da prve karte mogu kupiti za svega 99 dinara! Dinamičko tarifiranje cena karata označava da što pre putnik kupi kartu ona je jeftinija. Nakon prvih nekoliko karata po navedenoj ceni, sledeće karte su nešto skuplje, ali i dalje sa velikim popustima!

Kupovina karata po promotivnim dinamičkim cenama dostupna je na tri međumesne linije:

–          Požarevac <-> Niš

–          Požarevac <-> Kragujevac

–          Svilajnac <-> Beograd

 

Online karte se mogu kupiti od 24h pa čak i do dva meseca unapredpre željenog polaska, a dostupne su na www.arriva.rs.

Plaćanje je omogućeno putem uplatnice, e-bankinga, iPay elektronskog novca kao i direktnim uplatama putem kreditnih/debitnih kartica, a za iznose preko 3000 dinara kartu/karte je moguće platiti na tri mesečne rate karticama Banka Intesa.

Kao kompanija koja uvodi značajne novitete u poslovanju, Arriva ima za cilj da putnicima pruži mogućnost da svoje mesto osiguraju kupovinom karata online i to po neodoljivim cenama.

Pored dinamičkih cena na navedenim linijama, dostupna je i mogućnost kupovine povratne karte na relaciji Požarevac <-> Beograd.

Kada se putnik opredeli za povratno putovanje dobija na e-mail kartu za jedan pravac dok za povratak kartu dobija kontaktiranjem korisničkog servisa, slanjem e-maila na karte@teroplan.rs ili pozivom na broj 066 430 833, takođe minimalno 24h pre planiranog puta.

Naravno tu nije kraj prednostima online karte! Kao najnoviju povoljnost Arriva je za sve svoje polaske obezbedila da putnici sa online kartama ne plaćaju peronske karte sa AS Požarevac i AS Svilajnac. Ova povoljnost odnosi se na sve karte kupljene van promotivnih i akcijskih cena.

Prema rečima predstavnika kompanije Arriva, ove novine dovele su do sjajne reakcije i velikog odaziva od strane putnika. Imajući u vidu da je korisnicima najvažnija usluga, kao i kvalitet koji Arriva pruža, u narednom periodu iz kompanije najavljuju brojne aktivnosti usmerene na promociju kupovine online karata, kako bi što veći broj putnika mogao da uživa u benefitima komfornog putovanja po najpovoljnijim cenama.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend