PROMO

Savršene frizure za matursko veče

Matursko veče je važan događaj za svakog školarca. Pripreme za matursko veče su predah između jurnjave za što boljim prosekom ocena i upisa na fakultet. Ali, nimalo laki dani u kojima treba odlučiti o stajlingu za to tako važno i bez sumnje neponovljivo veče.

U većini slučajeva se najpre rešava pitanje izbora odeće i obuće, koji diktira frizuru i šminku. Ima situacija i sa obrnutim redosledom. Ima neodlučnih do poslednjeg trenutka, ali i onih koji “u glavi” imaju svoje matursko “izdanje” već godinama.

U svakom slučaju, frizura je sasvim posebna stavka. Sa kvalitetnom kosom, jasnom željom i dobrim frizerom nema sumnje u ciljani rezultat. Ali, ako niste sigurni šta želite i da li vaša kosa to može da “iznese”, odaberite frizera koji će biti u stanju da učini i nemoguće kako biste zablistali na maturskoj večeri.

Bilo da želite da nosite kosu dole, gore, ravnu ili talasastu, postoji bezbroj različitih stilova koje možete izabrati i koji moraju biti u skladu sa vašom haljinom i vašim stilom. Ovo su neke od ideja profesionalnog frizerskog studija “Figaro”, koje možete slediti.

Studio “Figaro” u naselju Đura Jakšić već 30 godina brine o frizurama Požarevljanki svih generacija, a za ovu priliku maturantkinje nagrađuje sa 30% popusta na redovne cene frizura i šminkanja.

Zakažite svoj termin na vreme na telefon 065 89 30 120.

Tu smo da vam pomognemo da izgledate savršeno za vašu veliku noć”, poručuju iz frizerskog studija Figaro!

 

 

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend