PROMO

Sedma akcija nagrađivanja maturantkinja „Najbolje najboljima 2017“

Modna kuća LUNA iz Požarevca već sedmu godinu nagrađuje maturantkinje sa najboljim rezutatima u školi i vannastavnim aktivnostima iz preko 80 škola u Srbiji, u kojima LUNA ima svoje radnje - u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Zlatiboru (Užice i Požega), Šapcu i Pančevu.

Prijavu za učešće u akciji ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA“ popunjavaju i podnose škole. Između 8 polufinalistkinja online glasanjem će biti odabrana jedna maturantkinja koju LUNA nagrađuje maturskom haljinom, dok preostalih 7 polufinalistkinja dobijaju poklon vaučere za kupovinu sa popustom u LUNA radnjama. Proglašenje pobednice i dodela nagrada planirano je za polovinu maja u butiku Modne kuće LUNA  u gradu pobednice. Svi detalji i pravila akcij dostupni su na sajtu modne kuće LUNA: http://www.fashion-luna.com/?p=1386.

Tradicionalno posvećena pravim vrednostima, modna kuća LUNA organizovala je ovu akciju iz odgovornosti prema mladim naraštajima. Najuspešnije maturantkinje danas studiraju na prestižnim fakultetima u Srbiji i inostranstvu. Zato podržite i glasajte za najbolje!

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend