PROMO

STOP SHOP Požarevac slavi treći rođendan: Uključite se u onlajn takmičenje za šansu da osvojite vredne nagrade!

PROMO
Austrijska kompanija IMMOFINANZ, vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretnina na tržištu Centralne i Istočne Evrope, obeležava treći rođendan svog STOP SHOP ritejl parka u Požarevcu, koji je dostigao 100 odsto popunjenosti kapaciteta. Povodom treće godine poslovanja u ovom gradu, ritejl park će nagraditi najkreativnije učesnike onlajn takmičenja vrednim poklonima, tokom rođendanske nedelje – od 19. do 23. aprila.

U skladu sa trenutnom situacijom izazvanom pandemijom, STOP SHOP Požarevac obeležava svoju godišnjicu onlajn aktivnostima. Posetioci su pozvani da učestvuju u rođendanskom Fejsbuk onlajn konkursuOživi STOP SHOP maskotu“. Oni treba da nacrtaju ili naslikaju STOP SHOP maskotu, daju joj ime i smisle kratku priču o njoj. Najkreativnijeg autora, po izboru žirija koji predvodi poznati muzičar Inspektor Blaža, STOP SHOP će obradovati vrednim poklonomvaučerom vrednim od 500 evra.

Drugo takmičenje se odvija na Instagramutrka za najbolju STOP SHOP rođendansku čestitku! Za tri najkreativnije želje biće dodeljeni posebni poklon kuponi u iznosu od 5000 dinara. Ovo su odlični razlozi da upotpunite rođendansku atmosferu u Požarevcu, gde će biti i odličnih popusta na artikle iz široke ponude brendova.

Sprovodeći sve bezbednosne mere, STOP SHOP ostaje sigurno mesto za kupovinu, a to je i zvanično potvrdio Centar za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisna kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta. Nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama potvrđuje da STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji posluju u skladu sa internacionalnim bezbednosnim standardima. IMMOFINANZ u Srbiji takođe s ponosom može da istakne da se posećenost STOP SHOP-ova brzo vratila na nivo pre krize.

STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji, sa atraktivnim miksom zakupaca, nastavljaju da stvaraju optimalnu atmosferu za porodice koje obraćaju pažnju na cenu i nude široku paletu proizvoda po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet. IMMOFINANZ je u Srbiju došao 2015. godine, kada je početna investicija kompanije iznosila 60 miliona evra. Do akvizicije 14. STOP SHOP-a u Srbiji, ulaganja su porasla na približno 150 miliona evra.

 STOP SHOP portfolio

STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područje od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge. Svojom dobrim saobraćajnim vezama kao i prostranim parkingom,  STOP SHOP je usmeren na praktične, pametne kupce, koji cene lako dostupne lokacije. IMMOFINANZ STOP SHOP portfolio, uključujući najnovije akvizicije, obuhvata 98 ritejl parkova u devet zemalja: Slovačka (16), Mađarska (14), Austrija (14), Češka (12), Slovenija (14), Srbija (14), Poljska (10), Hrvatska (3) i Rumunija (1).

O IMMOFINANZ-U  

IMMOFINANZ je komercijalna kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane na sedam glavnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, i Rumuniji. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od oko 4.9 milijarde evra, koji obuhvata više od 210 objekata. IMMOFINANZ se nalazi na berzama u Beču (vodeći ATX indeks) i Varšavi. Za više informacija posetite internet vebsajt: http://www.immofinanz.com 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend