PROMO

Subvencionisani krediti za finansiranje studija

Grad Požarevac i Sosijete ženeral banka omogućavaju požarevačkim studentima lakše finansiranje studija

Požarevački studenti od sada imaju mogućnost da finansiraju studije uz  pomoć subvencionisanih dinarskih gotovinskih kredita bez administrativnih i troškova kamate. Naime, Sosijete ženeral banka u saradnji sa Gradom Požarevcem uvela je jedinstveni  finansijski koncept na tržište, kako bi olakšala studentima pokrivanje troškova studija.

U pitanju su gotovinski krediti u iznosu do 100.000 dinara koji se otplaćuju na 12 meseci uz 0 posto kamate i bez administrativnog troška odobravanja kredita. Pošto Grad Požarevac subvencioniše kamatu umesto klijenta, time je studentima omogućeno da banci otplaćuju samo glavnicu. Jedini trošak koji klijent snosi je za pribavljanje Izveštaja Kreditnog biroa u iznosu od 246 dinara i menice od 50 dinara.

Nosioci kredita su kreditno sposobni klijenti, roditelji ili studenti ukoliko imaju redovna primanja, a prenos plate prilikom uzimanja kredita nije obavezan.

Krediti imaju za cilj da studentima olakšaju period tokom studiranja, a uslovi kao i potrebna konkursna dokumentacija mogu se naći na zvaničnoj prezentaciji Grada Požarevca www.pozarevac.rs

Sosijete ženeral banka je studentima obezbedila u svojoj ponudi i besplatan Like paket računa koji podrazumeva međunarodnu platnu karticu kao i besplatnu uslugu mobilnog bankarstva. Takođe, banka ima i u svojoj ponudi i druge povoljnosti za nosioce kredita bilo da je reč o kreditnim proizvodima ili uslugama dnevnog bankarstva gde se ističe najsavremenija onlajn ekspozitura, putem koje klijenti mogu završavati i zahtevnije bankarske poslove potpuno onlajn, bez ijednog odlaska u banku uz video konsultacije sa bankarima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend