PROMO

Sveže, domaće i za uživanje

Užurbani način života ne ostavlja uvek dovoljno vremena za zdrav obrok pripremljen kod kuće. Ono što najčešće preskačemo je doručak, a upravo je to najvažniji obrok u toku dana. Potrebno je da sadrži oko 20% dnevnog unosa hrane. Važno je da bude uravnotežen, što znači ni previše lagan, kako nam ne bi ponestalo energije u toku dana, a ni preobilan. Sve ove zahteve ispunjava ponuda pekare „MD“.

Pekara „MD“ ima tradiciju koja datira iz 1989. godine sa porodičnog imanja u Kučevu, gde se i danas odvija proizvodnja. U pekari se generacijama prenose tradicionalni recepti sa stalnim širenjem asortimana. Pored čuvenog bureka, hleba, pogača, pica, kroasana, ova pekara nudi i torte i kolače.

Pekara „MD“ i Požarevljanima od nedavno nudi burek vrhunskog kvaliteta, veliki izbor slatkog i slanog peciva bez aditiva, uvek svež hleb, poslastice, a uskoro stiže i sladoled. Ponuda je kupcima dostupna non-stop jer je pekara u ulici Bože Dimitrijevića 5 u Požarevcu otvorena od 00 do 24 sata svih 7 dana u nedelji.

Tajna uspeha ove pekare je u poštovanju kupaca, dobrim majstorima, kvalitetom materijalu i savremenoj tehnologiji, kao i posedovanju HACCP visokog standarda kontrole kvaliteta proizvoda. Sve to doprinelo je da pekara “MD” bude svrstana u vodeće pekare Homolja.”

 

 

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend