PROMO

Tragom srpskih pustinjaka

Ako vam je dosta asfalta, radova, buke, gužve, a ne biste da putujete satima, krenite malo jugoistočno, prema Petrovcu, Ždrelu I na 55.kilometru udjite u čudesnu Gornjačku klisuru! Tragom srpskih pustinjaka, prepustite se raskošnoj idili ovog netaknutog predela. Okolina je toliko lepa I živopisna, da je Ðura Jakšić u oduševljenju pevao: "Od Velikog Sela do Ždrela, ko da je vila neka ćilim razastrela."

U samom srcu Gornjačke klisure, nalazi se srednjovekovni manastir Gornjak, zadužbina Kneza Lazara, kao I restoran sa prenoćištem Gornjak, sa najlepšim pogledom na reku Mlavu I najboljom domaćom kuhinjom.

Restoran poseduje oko 200 sedećih mesta, malu I veliku salu, kao i smeštajni kapacitet za 20 gostiju u moderno opremljenim sobama. Idealno mesto za vaš predah, vikend beg iz grada, proslave ili obeležanjanje bitnih datuma. Proverite zašto je homoljska kuhinja na daleko poznata I obožavana, kako opija huk vetra gornjaka I opčinjava raskošna idila klisure.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend