PROMO

Vladimir Madić pobednik prvih požarevačkih „Naša stvar kafanskih karaoka”

U konkurenciji 15 izvodjača koji su svojim interpretacijama velikih kafanskih hitova pobrali simpatije publike i žirija, Vladimir Madić je odneo pobedu na prvim „Naša stvar kafanskim karaokama” održanim u Pozarevcu. On se direktno plasirao u veliko finale koje će krajem juna biti održano u Beogradu.

Ugasila si me, Mećava, Beograd, Nadji novu ljubav … samo su neke od pesama koje su takmičari interpretirali, a zahvaljujuci aplauzima publike koje je merio poseban aparat – bukomer i glasovima žirija, odabrani su pobednici večeri – prvo mesto osvojio je Vladimir Madić, drugi je bio Marko Jović, dok je Stefan Jovanović treceplasirani.

Pored pomenutih pesama, publika je u toku večeri imala priliku da uživa i u već velikom kafanskom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za svoje ljubitelje i prijatelje kako bi zajedno slavili sve lepe trenutke i vrednosti koje svi volimo i na koje smo ponosni.

Volim da pevam u društvu i zbog toga sam večeras i dosao ovde sa prijateljima, da pevamo i lepo se zabavimo. Prvo sam pevao „Ugasila si me” od Džeja, dok sam „Tužno leto”, od Tome Zdravkovića, odabrao za drugo predstavljanje. Nisam očekivao pobedu i zato je iznenadjenje jos veće. Imao sam tremu pre početka takmičenja, ali zahvaljujuci podršci publike ona me je popustila pa sam uspeo da dam svoj maksimum i otpevam obe pesme najbolje što mogu.” –  izjavio je dvadesettrogodišnji Vladimir Madić.

Svi takmičari kući su poneli brojne zanimljive nagrade Jelen piva, dok je prvoplasirani osvojio i posebnu nagradu -„Kafansko veče za najbolje prijatelje” u okviru koga će posebno za njega i njegove prijatelje biti organizovano druženje uz sve ono sto čini jedno nezaboravno kafansko druženje – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.

Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka” do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, medju kojima su Čačak, Kruševac, Apatin, Kraljevo, Užice, Subotica, Beograd i drugi, kako bi bilo odabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu. Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Pored toga, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend