PROMO

Obuća Pavle i vrtić Sova u zajedničkoj akciji: Napravi svoju cipelicu iz mašte

Vrtić Sova i Pavle obuća
Foto/T.S. Boom 93 P.U. Sova i obuća Pavle
Predškolska ustanova „Sova“  i „Obuća Pavle“ organizovali su nagradni konkurs u crtanju cipelica, a najbolji rad dobio je  vaučer od 2.000 dinara za kupovinu obuće u prodavnici obuće u Požarevu. Pobednik konkursa  je Andrej Živić koji ima 6 godina.

Vrtić Sova bio je domaćin zanimljivog takmičenja u pravljenju najlepšeg crteža na temu dečijih cipelica. Deca su kombinacijom različitih tehnika crtali i pravili svoju najlepšu cipelicu. Inspiracija im nije manjkala tako da je svako dete pokazalo svoju kreativnost i napravilo cipelu iz svoje mašte.

deca u Sovi
Foto/ takmičenje u crtanju

Kako ističe Snežana Lukić ispred kompanije „Obuća Pavle doo iz Požarevca“, teško je bilo doneti odluku o pobedniku ovog takmičenja jer je svaki rad poseban na svoj način.

crteži
Foto/ T.S. crteži cipelica

Mi imamo izuzetnu saradnju sa predškolskom ustanovom Sova, i oni su naš predlog da organizujemo takmičenje u crtanju  prihvatili sa zadovoljstvom. Moja mlada saradnica Milica Nikač i ja smo imali težak zadatak da  donesemo odluku o tome koji  je rad najbolji. Svako dete je u skladu sa svojim godinama izrazilo kreativnost i pokazali su pravu maštovitost. Danas su svi pobednici, ali kako pravila nalažu morali smo da presudimo i odaberemo najbolji rad.Odlučili smo se za crtež koji je uradio predškolac Anrej Živić.  Nadamo se  da ćemo imati uspešnu saradnju i u budućnosti sa vrtićem Sova. – kaže Snežana Lukić.

pobednik takmičenja
Foto/T.S. Pobednik takmičenja Andrej Živić, 6 godina

Ostali mališani dobili su utešne nagrade za učešće u konkursu.

nagrade
Foto/ utešne nagrade učesnicima u takmičenju vrtić Sova

OBUĆA PAVLE“ doo nastala je kao manufakturna radionica, mali porodični biznis, u skromnim uslovima sa svega nekoliko mašina, pre 26 godina. Tradicija obućarskog zanata u porodici Pavlović, prerasla je u ozbiljnu proizvodnju dečije obuće.

vesela polica
Foto/ T.S. obuća Pavle Požarevac vesela polica

Lukić dodaje da Obuća Pavle postoji već 26 godina i isključivo se bavi proizvodnjom dečije obuće čiji dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove. Pored estetskog kriterijuma veoma važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt. Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi. Sve se radi  po preporuci lekara. Cipele  imaju ortopedski uložak, petno ojačanje, prave se od kože i drugih prirodnih materijala. Sve ono što je najbolje za našu decu.“ –dodaje Lukić.

Obuća Pavle radnja u Požarevcu
Foto/T.S. Obuća Pavle Požarevac

Ovakvu vrstu saradnje  obuća Pavle je imala i sa vrtićem Bambi kao i sa još nekim vrtićima u gradu.

Imali smo i niz humanitarnih akcija u kojima smo učestvovali . Skupljali smo i dobrovoljne priloge za bolesnu decu.  Uzeli smo učešće i na Humanitarnom bazaru kao i na drugim  gradskim manifestacijama. Na jesen je u planu i saradnja sa školama. Pravićemo zanimljive akcije jer imamo obuću i za starije i naši brojevi idu do broja 40 tako da i osnovci, ali i srednjoškolci mogu da nose našu obuću koja je anatomski prilagođena stopalu.“ – istakla je Đurđevka Đuka Nikač iz  obuće Pavle Požarevac.

Foto/ T.S. dečija obuća Pavle doo Požarevac

„OBUĆA PAVLE“ je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu, što potvrđuju mnogobrojne nagrade za kvalitet na sajmovima kože i obuće. O samom brendu i najbližoj prodavnici obuće u vašem gradu možete se informisati OVDE.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend