PROMO

Vrtić „Zdravo dete“ spremno dočekuje prve korisnike

Posetili smo vrtić „Zdravo dete“ i postavili nekoliko pitanja direktorki Merimi Milojković, pa prenosimo fotografije i šta smo čuli o novom vrtiću.

Šta možete da nam kažete o vašem vrtiću?

„Mi smo prva privatna verifikovana predškolska ustanova – sportski vrtić „ZDRAVO DETE“. Bićemo uključeni i u program subvencije grada Požarevca. Nalazimo se u mirnom delu grada, u prostranoj vili sa velikim dvorištem“.

Vest o subvencijama Grada Požarevca možete pročitati OVDE.

Način vašeg rada?

Rad u našem vrtiću je organizovan u malim grupama. To znači da će vaspitači moći da se posvete individualnim potrebama svakog deteta.

Po čemu ste jedinstveni?

Kao što i sam naziv kaže, u centru pažnje je zdravo dete. Od najranijeg uzrasta naša deca će sticati zdrave navike o zdravim stilovima života. To pre svega podrazumeva edukaciju dece o zdravoj ishrani i redovnom i pravilnom vežbanju. Mi smo i sportski vrtić sa prepoznatljivim brendom „Zravo dete“ koji obuhvata obaveznu školicu sporta koja je uključena u osnovni paket za sve polaznike.

Više informacija o vrtiću „Zdravo dete“ možete pogledati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend